Author Henk Mees

Henk Mees (1948) was 25 jaar actief in de sportverslaggeving voor het Brabants Dagblad met als standplaats 's-Hertogenbosch. In die periode was hij twintig jaar lang vaste verslaggever van Oranje voor regionale krantencombinaties en deed hij ook verslag van Europa Cup-wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. Ook was Henk Mees actief op de EK's en WK-toernooien in de periode 1984-2000. Daarnaast versloeg hij twee keer de Tour de France (1980 en 1981), andere grote wielerwedstrijden en de Olympische Spelen van 2000 in Sydney, waarna hij verder ging in andere functies bij het Brabants Dagblad. Henk Mees was verder medewerker van het maandblad ELF en schreef of werkte mee aan diverse voetbalboeken, onder meer over de geschiedenis van het Nederlands elftal.

Spelregels

Het blijft talmen bij hoofdletsel

By

De FIFA liet studies uitvoeren die eind 2020 een ingreep in de invallersbepalingen tot gevolg hadden. Voortaan mocht bij de vrees voor hersenletsel een extra wissel worden toegepast, buiten het al toegestane contingent van vijf vervangingen.

Uit de Hollandse School

Pais en vree is ver weg bij PSV

By

De ervaring die PSV in de loop der jaren heeft opgedaan bij conflicten met Memphis Depay biedt nu kennelijk geen soelaas. Net als Depay gold Ihattaren in de jeugdopleiding al een ‘groeibriljantje’. Mootje werd gekoesterd als een prinsje.

1 2 3 19