Browsing: FC Socrates

FC Socrates

Enzomania

By

Als er nog twijfels over bestonden dat het professionele voetbal in Covid-tijden, zonder publiek en mét VAR, tot een Chinees circus is verworden, dan werden deze twijfels na het absurde spektakel tussen River en Santa Fe definitief weggenomen.

FC Socrates

Aangetekende brief

By

Van Messi verwachten we niet dat hij zich plots als “Comandante Leo” begint te gedragen. Daarvoor is hij iets te veel, eeuh… laten we zeggen… in zichzelf gekeerd.

FC Socrates

Bim, bam, Beieren

By

En overal word je als bezoekend supporter na de match gegarandeerd in het uitvak gehouden, soms wel tot 2 uur na de wedstrijd. Niet zo in Duitsland, zeker niet vorige week in München.

FC Socrates

En toen zag ik Botafogo

By

De moderniteit is ook… zucht. En dan plots, een hoekschop, geharrewar voor het doel van Vasco, een gekruist schot en de zwart-witte massa veert op . 1–0. En dat is ook ongeveer het enige wapenfeit van de match.

FC Socrates

Napels zien en…

By

Vergeef me dat ik meteen een sprongetje maak naar ons wel en wee na de non-match die Napoli v Liverpool negen jaar geleden was. 2010 was Liverpool onder Roy Hodgson, toen iedere match pijn deed aan de ogen.

1 2