dinsdag, maart 5

Witte Duivel wordt Rode Duivel

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Perscommuniqué van de voetbalbond:

‘De KBVB verstevigt zijn Departement Communicatie met Stefan Van Loock, die als kerntaak persverantwoordelijke van de Rode Duivels zal zijn.

Van 2011 tot 2014 was Stefan Van Loock al woordvoerder van de Belgische Voetbalbond en persverantwoordelijke van de Rode Duivels. Sinds zijn vertrek in augustus 2014 werden deze beide functies vervuld door Pierre Cornez.

Koen De Brabander (Secretaris-generaal KBVB): “Stefan Van Loock zal ons Departement Communicatie expertise en ervaring bijbrengen. Zijn hoofdtaak zal erin bestaan de media-activiteiten en communicaties met betrekking tot de Rode Duivels te beheren, alsook de media-agenda van onze Bondscoach Roberto Martínez. Dankzij de komst van Stefan Van Loock, zal Pierre Cornez zich nadrukkelijker kunnen focussen op zijn functie van woordvoerder van de KBVB en de andere communicaties van onze Bond. Gelet op de steeds groter wordende media-aandacht voor de KBVB en onze Rode Duivels, werd het voor een enkel persoon steeds moeilijker om deze verschillende taken op te nemen en was het voor ons dus belangrijk om onze werking op dat vlak te hertekenen om er de efficiëntie van te verbeteren.”

Stefan Van Loock zal vanaf 1 juni 2017 in functie treden bij de KBVB. De aankondiging en aanduiding van Michaël Siméon als nieuwe Directeur Communicatie en Business Development gebeurde al op 17 februari 2017. Hij zal zijn functie binnen de Bond op 15 mei 2017 opnemen.’

De Witte Duivel wenst Stefan Van Loock uiteraard veel succes bij de Rode Duivels.

Share.

About Author

François Colin (1948) was achtereenvolgens rubriekleider voetbal en chef-sport van Het Nieuwsblad en senior writer van De Standaard. Na zijn pensioen in 2014 was hij tot 2021 columnist van SportVoetbalmagazine. Hij bracht verslag uit van twee Olympische Spelen, tien EK's en negen WK's voetbal en was aanwezig bij ruim driehonderd interlands van de Rode Duivels. Hij is auteur of co-auteur van een vijftiental boeken over de mooiste sport op aarde.

1 reactie

  1. Pingback: Bettwäsche von Bassetti

Leave A Reply