maandag, april 22

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Een camera die een assistent-scheidsrechter verwondt. Het moet niet (media)gekker worden… Guadalupe Porras ging richting de kant om een VAR-check uit te voeren toen het incident plaats vond. De 37-jarige official zat onder het bloed en werd verzorgd door de medische staf van Real Betis. Porras moest zich door het incident laten vervangen. Ze werd per brancard van het veld geleid en naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.

GOOD NEWS

Willem van Hanegem werd tachtig jaar. Dat op zich is goed nieuws voor De Kromme. Het werd nog beter want hij werd benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn maatschappelijk inzet. Willem kreeg de koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Ankie Broekers-Knol van Bloemendaal “U staat bekend om uw eigenzinnigheid, uw puurheid en oprechte emotie en daarom wordt u alom gewaardeerd door een enorme schare fans”. En zo is het maar net!

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply