maandag, april 22

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Hij was al goed bij Lille en werd een ster bij Chelsea en de Rode Duivels. Eden Hazard, want over hem gaat het, moest dus naar de Koninklijke waar hij onsterfelijk zou worden… Helaas liep het anders. Na 4 jaar tegenslag (o.a. door blessures), is zijn contract ontbonden. Geruisloos naar buiten via de achterdeur. De Hof van Eden was dus niet zo paradijselijk, eerder gevaarlijk Snake!

GOOD NEWS

We blijven in België waar FC Antwerp voor het eerst in 66 jaar weer eens kampioen werd. Toby Alderweireld maakte in de 94ste minuut op weergaloze wijze de beslissende goal in de kraker tegen Genk. Op een avond waar zowel Genk als Union Saint-Gilloise lange tijd virtueel kampioen was, ging de titel dus toch nog naar de ploeg van Mark van Bommel.

Na een prachtige loopbaan als voetballer, gaat nu ook zijn trainerscarrière de goede kant uit. Sjoan vöör det menke oet Brach.

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply