vrijdag, februari 23

Foei, Witte Duivel

Pinterest LinkedIn Tumblr +

We kregen onderstaande reactie van Stefan Van Loock, persverantwoordelijke bij de KBVB, op de bijdrage van Paul Catteeuw: Foei, KBVB – https://dewitteduivel.com/foei-kbvb/

Bij deze wens ik de auteur van de bijdrage ‘Foei KBVB’ erop te wijzen dat Pascale Van Damme, voorzitster van de KBVB, in Qatar was om er op uitnodiging van de Japanse voetbalbond een congres voor Oost-Aziatische voetbalfederaties bij te wonen en het netwerk van de KBVB in Azië uit te breiden. Dit met het oog op de stemming voor de organisatie van het WK vrouwenvoetbal in 2027 waarvoor België met Nederland en Duitsland een gezamenlijke kandidatuur indient. Zoals ik dat eerder ook aan François Colin had gemeld. Ze heeft er ook de voorzitter van de Qatarese voetbalbond bedankt voor de ontvangst.

Ze was er dus niet, zoals wordt geschreven door Paul Catteeuw en ingefluisterd door de onvolprezen Sam Kunti – die hier weliswaar op z’n minst ongenuanceerde info doorgaf – om er (enkel) – want dit leid ik uit de bijdrage af –met de Qatarese bondsvoorzitter zoete broodjes te bakken. Dat kunnen we beter zelf doen.

Stefan Van Loock

Share.

About Author

Paul Catteeuw (1956) bekijkt voetbal vanuit de tribune achter het doel. Hij houdt zo de vinger aan de pols voor wat naast de zijlijn gebeurt en probeert om er dwars doorheen te kijken. Soms vol nostalgie, soms vol verwondering, maar meestal met een vleugje ironie.

Leave A Reply