zaterdag, augustus 20

Welkom beste lezers – FC

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Welkom bij de Witte Duivel. Welkom terug bij de Witte Duivel. Anderhalf jaar terug verscheen de Witte Duivel immers voor het eerst in een online-versie. In de nabije toekomst mag u een papieren editie van DWD verwachten in het kader van de Belgische voetbalbibliotheek.

De Witte Duivel, naar de Belgische nationale voetbalploeg eind jaren ’60 en begin jaren ’70 van vorige eeuw, gaat uiteraard over voetbal. Mooie, serieuze ( hoewel wat humor af en toe best moet kunnen) verhalen over heden en verleden van het voetbal van de hand van een aantal van de beste pennen van Vlaanderen.

DWD wil echter meer dan alleen mooie verhalen brengen. Deze blog wil een platform bieden voor de opstart van het ernstige voetbaldebat in dit land. Wij bieden u elke dag een opiniestuk aan over het dagelijkse reilen en zeilen in voetballand en geven onze lezers niet alleen de mogelijkheid om hun mening daarover te ventileren, maar ook de kans om gelijk welk voetbalonderwerp aan te kaarten. Jeugdvoetbal, tactiek, de sociale rol van het voetbal, alles kan aan bod komen. Op voorwaarde dat er niet gescholden of op de man gespeeld wordt.

De kernredactie van de Witte Duivel bestaat uit François Colin, Stefan Van Loock en Raf Willems. Waarnemers die al vele decennia ons voetbal op de voet volgen en samen goed zijn voor zo’n vijftig boeken over voetbal.

Veel leesplezier!

Share.

About Author

4 reacties

Leave A Reply