About Author

2 reacties

  1. Jan Daelemans on

    Helemaal niet …. tenzij de scheids mee betrokken zou zijn in een omkoopschandaal ! De KBVB mag/moet wel gehoor geven aan de terechte klachten van trainers , zoals Hein V.H. aangaande het zwakke samenspel tussen de scheidsrechters (zie Brugge-Gent) .
    Indien die samenwerking echter op peil geraakt moet de KBVB -bij monde van zijn Voorzitter of bij monde van zijn Profliga-voorzitter – de Heren trainers zo snel mogelijk de mond snoeren !

  2. Ik ben dat gezeur na wedstrijden eerlijk gezegd meer dan beu. Of het nu trainers zijn of overbetaalde analisten die niets toevoegen en wiens paars-wit hart bloedt bij zoveel gestuntel van ‘hun’ club, stop daarmee aub. Elke week hetzelfde gejammer, het doet pijn aan de oren. Het moet wel stilaan gedaan zijn met het beschermen van onbekwame scheidsrechters. Gisteren heb ik weinig niets gehoord na twee duidelijke en niet gefloten strafschoppen in Brugge. We hebben het wel gehad met analisten die doen alsof gewone voetbalsupporters niets van voetbal kennen en die iedereen proberen te beïnvloeden met hun vaak gekleurde onzin.

Leave A Reply