maandag, april 22

Ploegsamensteller is belangrijker dan trainer!

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kortrijk lijkt me STILLaan een vogel voor 1B. Of zou er iemand wat geld geven voor “echte” versterkingen? Ze hebben op dit moment 3, 5, 7 en 8 punten achterstand op de ploegen voor hen in de rangschikking. Dat wordt een zware klus om dat goed te maken.
De trainers deden het echt slecht ! Still haalde 2 op 24. Akpala eens 3 op 3 en nu 0 op 9 = 3 op 12. De Boeck haalde 5 op 21. Maar die had natuurlijk af te rekenen met slechte preisoep en een rare jas, ridicuul dit laatste.
Drie trainers die bijna geen punten kunnen halen. Dat is geen toeval. Is er iemand anders verantwoordelijk? Trainers ontslagen is gemakkelijk (maar ook duur !) en ik vraag me af of de sportief verantwoordelijken die de transfers gedaan hebben nog bij de club zijn? Of mogen ze verder prutsen?
Watanabe, D’Haene en Selemani zijn er niet meer, dat is een zwaar verlies. Challouk en Ambrose zijn al geblesseerd sinds het seizoenbegin, misschien hadden die iets bijgebracht. Maar er zijn ook rare inkopen gedaan. Cathcart, die wordt 35 in februari. Hij speelde nog bij Antwerp in 2007, dat is wel heel lang geleden. Hij heeft zijn carrière stopgezet zonder te spelen in Kortrijk. Dan is er de Roemeen Oprut, de Brit Alebiosu,  de twee die van Cardiff kwamen, Ojo en Davies, en de jonge Audoor van Brugge, geen van hen kan de ploeg dragen.
En dan de blijvers, Avenatti is bij een verdedigende ploeg van geen nut. Henen en Bruno, wat doen die nog in 1A? Doelman Vandenberghe krijgt hopen werk maar speelt wél een schitterend seizoen. Maar van de net genoemden is er niemand die de ploeg naar een hoger niveau kan brengen. Benieuwd wat ze er in de winterstop gaan aan doen. Misschien een nieuwe trainer, haha …
Share.

About Author

Eddy Vercammen heeft een ruime ervaring in het voetbal. Eddy was in het verleden werkzaam bij topclubs als Feyenoord en Racing Genk en mocht ook de Nederlandse voetbalbond tot zijn werkgevers rekenen. Zijn specialiteit ligt in het Belgische en Nederlandse voetbal, dat hij nog altijd tot diep in de kelderklassen volgt!

Leave A Reply