zaterdag, augustus 20

Offside & onside – 7 juli 2022

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Offside

  • De manier waarop de pers laatdunkend deed over de kwaliteit van de openingsmatch op het EK van de vrouwen. Neen, bij de mannen zijn niet alle wedstrijden bij de mannen op een EK of een WK van uitstekende kwaliteit. Verre van zelfs.
  • De belachelijke bedragen die betaald worden voor spelers die vorig seizoen nauwelijks hebben gespeeld of nog – wegens te jong – niks hebben bewezen. Wanneer houdt dit op?

Onside

  • Platini en Blatter kennen vandaag hun straf voor frauduleus en corrupt gedrag. Hopelijk is het een straf die in verhouding staat tot het misdrijf en moeten we dit item vanavond niet verschuiven naar offside.
  • De positieve vibes die uitgaan van onze nationale vrouwenploeg. We hopen dat ze dit ook in hoopgevende resultaten kunnen omzetten.
Share.

About Author

Paul Catteeuw (1956) bekijkt voetbal vanuit de tribune achter het doel. Hij houdt zo de vinger aan de pols voor wat naast de zijlijn gebeurt en probeert om er dwars doorheen te kijken. Soms vol nostalgie, soms vol verwondering, maar meestal met een vleugje ironie.

Leave A Reply