MALINWA SUPPORTERSORGAAN WIL DAT PRO LEAGUE REKENING HOUDT MET SUPPORTERS BIJ AANVANGSUREN WEDSTRIJDEN

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deel dit artikel:

Het Malinwa Supportersorgaan reageert met ontsteltenis op de nieuwe aanvangsuren van de wedstrijden voor het komende voetbalseizoen. Door de spreiding van alle wedstrijden over het volledige weekend wordt het de trouwe supporter enorm moeilijk gemaakt om zijn favoriete club te blijven volgen in het stadion.

Voor ons gaat er niets boven de sfeer en de beleving in en rond ons AFAS Stadion Achter de Kazerne. Het behouden en zelfs uitbouwen van die unieke Mechelse voetbalbeleving is voor het Supportersorgaan cruciaal. Malinwa leeft dankzij de trouw van onze grote aanhang. Vele KV-families zullen nu knotsgekke toeren moeten uithalen om ons fanionteam elke wedstrijd aan het werk te kunnen zien.

Jammer genoeg moeten wij vaststellen dat bij de onderhandelingen tussen de Pro League en Eleven Sports totaal geen rekening werd gehouden met onze geel-rode grieven of met die van de overkoepelende Belgische Supportersfederatie.

Deze jammerlijke evolutie is al enkele jaren aan de gang en als voetbalsupporters krijgen we hier geen vat op. Daarom roepen wij ook op om hier een eerlijk en open debat over te voeren met àlle actoren. Wie nu de supporter het stadion uitjaagt, zal op lange termijn de gevolgen voelen. Minder toeschouwers en minder sfeer zal tot een verarming van het Belgische voetbal leiden. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Als Supportersorgaan zullen we op die nagel blijven kloppen.

Share.

About Author

Leave A Reply