woensdag, mei 29

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Ajax, kan het triester? Verliezen met 6 – 0 bij Feyenoord (zo erg was het nog nooit), het geknoei met aandelen door zowel Kroes als Van Praag en natuurlijk ook nog het KPMG-onderzoek naar Mislinrat maar niet naar sleutelfiguur Eringa (voormalig voorzitter RvC). Trainer /coaches die weggestuurd worden en… het wordt hoe langer hoe zekerder: wellicht niet eens Europees voetbal. “Wij zijn Ajax, wij waren ooit de beste.”

GOOD NEWS

In zijn goede jaren was Dirk Kuijt het voorbeeld van een prof die het middels een tomeloze inzet ver wist te schoppen. Daarna ging het wat minder als trainer maar ook als mens. Hij scheidde van zijn vrouw en liet zijn hoofd verbouwen. De weg kwijt…

Dirk trok naar België en werd trainer bij Beerschot waarmee hij afgelopen zondag promotie bewerkstelligde. De Kielse Ratten keren daarmee terug op het hoogste niveau. Mr. Duracell heeft de batterij weer opgeladen. En nu niet te veel ontladen Dirk!

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply