woensdag, mei 29

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Het was weer eens goed mis in Turkije. De wedstrijd tussen Trabzonspor en Fenerbahçe liep compleet uit de hand. Na afloop werd het veld bestormd door supporters en sloeg en schopte de Belgische spits Michy Batshuayi fel van zich af. Batshuayi maakte vlak voor het eindsignaal namens Fenerbahçe de winnende 2-3. Daardoor deed zijn ploeg goede zaken in de Turkse titelrace. Dat hij na de wedstrijd doorging met aanvallen (boksen en karate) is echter niet te verdedigen… Stop de waanzin!

GOOD NEWS

De KNVB heeft het nieuwe thuistenue van het Nederlands elftal onthuld. De kleding die komende zomer tijdens het EK in Duitsland gedragen zal worden, is gebaseerd op het tenue waarin Oranje in 1988 Europees kampioen is geworden. Naast oranje heeft het shirt meerdere tinten blauw en zijn er enkele details in verwerkt. Zo staat er op de kraag een kroon die voor “een gevoel van eenheid en trots” moet zorgen (waarvan akte).

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply