zaterdag, april 13

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Ajax wint veel maar nu (even) niet. De club zit in een wak en heeft dat helemaal aan zichzelf te danken! Er is geen visie, geen beleid en al helemaal geen leiderschap. Het resultaat daarvan is zichtbaar op het veld… Een technisch directeur met een scheel oog, een trainer die het niet ziet zitten in een aantal aankopen, spelers die het niveau niet hebben of niet halen.

Kortom het is trouble in Paradise. Ajax was een Griekse held en deels onsterfelijk. Het huidige Ajax staat met één been in het voetbalgraf. Het zal wat kosten om daar uit te komen, Godenzonen!

GOOD NEWS

Clwb Pel Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch speelt in de 5e divisie (Wales). En nu hebben ze La Liga (Primera División, de hoogste Spaanse voetbalcompetitie) als hoofdsponsor weten te strikken. Zoals ze het zelf omschrijven: “Dit is voor ons een spannende deal die de 2 grootste namen uit het wereldvoetbal bij elkaar brengt.” De achtergrond van dit alles? Het nieuwe La Liga logo bestaat uit 2 „LL“’s en deze dubbele L staat maar liefst 5 keer in de naam van de club uit Wales.

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply