donderdag, juni 20

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Julio Velázquez is de trainer van Fortuna Sittard en behaalt aardige resultaten. Iets in zijn gedrag is echter volkomen onaardig dwaas. Vuistslagen op het plexiglas van de dug-out, jasje weggooien (Kraay imitatie), pionnen omvertrappen. Waarom?

Omdat Twente een vrije trap snel nam terwijl de bal niet stil lag. Wat moet dat worden als er echt iets belangrijks tegenzit? Kijk eens in de spiegel en als je dan ook een estúpido ziet, dan moet je een dwangbuiscolbert gaan dragen. Dat helpt!

GOOD NEWS

Matthijs de Ligt was de gevierde man bij Bayern München, dat zich ten koste van Paris Saint- Germain plaatste voor de kwartfinale van de Champions League. Hij voorkwam met een ultieme sliding dat een blunder van doelman Sommer leidde tot een PSG-doelpunt. De “Abwehrchef” speelde subliem en is echt een grote meneer geworden: Matthijs san Matthijs!

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply