donderdag, september 29

Goed en slecht nieuws: de Pingelieër is terug

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Het FA Cup-toernooi in Engeland had alles al meegemaakt behalve Urinate-gate. Wat was er aan de hand? Tijdens de wedstrijd tussen Blackfield & Langley en Shepton Mallet (1e ronde kwalificatie) was de nood hoog voor Connor Maseko. Zelfs zo hoog, dat de goalie bij een doeltrap even de heg opzocht om een plasje te doen.

‘Hij moest naar het toilet. Dus hij ging naar de heg’, legde manager McCarthy uit. ‘De spelers van Shepton begonnen te roepen: “Wat doet hij nou?!” De scheids ging toen naar hem toe en gaf hem rood. ‘Ik was stomverbaasd en had dit niet verwacht.’

Ondanks de rode kaart hield Blackfield & Langley stand (0-0). Daarom volgt er een replay. Hopelijk zonder gezeik!

GOOD NEWS

Ja, het is makkelijk om te strooien met geld als je er veel van hebt. En toch… Bayern München toont zich vaker van zijn goede zijde zonder daar prat op te gaan. Onlangs

speelde Bayern voor de DFB Pokal uit bij Viktoria Köln (3e niveau). De recette die de Rekordmeister daarvoor opstreek was 150.000 euro. En die schonken ze aan hun tegenstander.

Bayern-bestuurder Hainer lichtte het besluit toe: ‘Veel clubs ondervinden nog steeds de gevolgen van de coronapandemie. Bayern is altijd bereid andere clubs te helpen.’ Het klopt: Mia san Mia en hopelijk doet dit goede voorbeeld volgen!

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply