zaterdag, april 13

Goed en slecht nieuws

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Villanueva del Pardillo speelde thuis tegen Colmenar Viejo en het stond 1 – 1. Ik heb het dan over de 6e klasse in Spanje (gemeenschap Madrid). De thuisploeg kwam er nog één keer gevaarlijk uit in de 90e minuut op jacht naar de winst. Die kwam er niet want … de assistent-trainer van Colmenar Viejo rende het veld in en onderbrak een veelbelovende aanval. Prima gedaan en een rode kaart. Zijn voorlopige doel was wél behaald, want het bleef 1 – 1 en

Villanueva del Pardillo raakte verder achterop in de jacht op promotie. Het verhaal zal echter waarschijnlijk nog een staartje krijgen voor d’n assistent!

GOOD NEWS

Bayern München ging zich wel effe plaatsen voor de halve finale van de Champions League (niet dus). Het Spaanse Villareal wist de Duitsers met frivool spel uit te schakelen. El Submarino Amarillo, afkomstig uit een stadje met drie keer zo weinig inwoners als Den Bosch, scoorde in de 88e minuut de zo belangrijke 1 – 1 (op zijn Duits) en daarmee ging Bayern kopje onder. Hilfe!!!

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply