woensdag, mei 29

Goed en slecht nieuws

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

De frustratie liep hoog op bij Cristiano Ronaldo. Deze superster liep naar de catacomben na met Manchester United verloren te hebben bij Everton (1 – 0). Er werden wat verwensingen naar zijn hoofd geslingerd en toen sloegen de stoppen door bij CR7. De 14-jarige Jake Harding die in de buurt stond, moest het ontgelden. CR7 sloeg diens mobieltje aan diggelen. Wat een held! En vervolgens op Instagram zijn excuses aanbieden. Misschien had een belletje naar Jake beter geweest maar ja die heeft geen telefoon meer…

GOOD NEWS

Voetbal draait om geld, heel veel geld. En dus zijn er makelaars die clubs en spelers bij staan. Natuurlijk altijd in het belang van die clubs en die spelers… Stefan de Vrij liet zich vertegenwoordigen door SEG. Datzelfde SEG trad ook op namens Inter Milan (buiten medeweten van Stefan) en stak zo’n slordige 7,5 miljoen euro aan commissie in eigen zak. De rechter heeft nu geoordeeld en SEG verweten niet aan de mededelingsplicht voldaan te hebben. De Vrij krijgt een schadevergoeding van 4,75 miljoen.

Eindelijk wordt er paal en perk gesteld aan de onrechtmatige verrijking door dubieuze makelaars. Bravo Stefano!

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply