Author Nico Van Dyck

Nico Van Dyck Nico Van Dyck zag als kind in 1976 de UEFA Cup-finale tussen Liverpool en Club Brugge op tv en werd meteen verliefd op Kevin Keegan, Liverpool FC en The Kop. Als jongvolwassene trok hij begin jaren ’90 voor het eerst naar Anfield en kreeg toen ook een serieuze boon voor de stad Liverpool zelf. Als zelfverklaarde ‘fan van de oude stempel’ heeft hij het allemaal wel wat gehad met het moderne voetbal. Tegenwoordig volgt hij Liverpool FC vooral tijdens (bij voorkeur Europese) uitwedstrijden, omdat dat nu eenmaal “the best fun” is.

FC Socrates

Bim, bam, Beieren

By

En overal word je als bezoekend supporter na de match gegarandeerd in het uitvak gehouden, soms wel tot 2 uur na de wedstrijd. Niet zo in Duitsland, zeker niet vorige week in München.

FC Socrates

Napels zien en…

By

Vergeef me dat ik meteen een sprongetje maak naar ons wel en wee na de non-match die Napoli v Liverpool negen jaar geleden was. 2010 was Liverpool onder Roy Hodgson, toen iedere match pijn deed aan de ogen.

FC Socrates

Asterix en de Scousers

By

“Geef me vier seizoenen en ik win een prijs”, zei Jürgen Norbert Klopp bij zijn aanstelling als Liverpoolmanager.Wie zijn palmares tot nu toe bekijkt, beseft dat de Duitser een man van zijn woord is