zaterdag, april 13

16. Offside & onside – 23 september 2022

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Offside

  • De volledig terechte rode kaart voor Roberto Martinez. Hoe haal je het als coach van een nationaal team in je hoofd om op die manier vals te spelen? Dit verdient meer dan een blaam en een schorsing. KBVB, neem je verantwoordelijkheid en veroordeel dit openbaar.
  • Charles De Ketelaere mag dan toch nog even invallen. De negentig minuten zijn dan al voorbij. Maar toch krijgt Charles nog een hele boterham raadgevingen mee. Je vraagt je af waarvoor dat goed is.

Onside

  • Kevin De Bruyne heeft nog maar eens bewezen dat hij binnen de Belgische ploeg “hors catégorie” is. Het wordt dus hopen en bidden dat KDB de volgende maanden van blessures en pech wordt gespaard, want de rest van de ploeg – op Courtois na – speelt duidelijk op een lager niveau en dan zou het wel eens “hors concours” kunnen zijn.
  • De oude Hazard is nog niet afgeserveerd of we hebben al een nieuwe Hazard. The next new thing is Largie Ramazani, nu al vedette bij Almeria en de Belgische beloften. Nu nog blijven volhouden en de toekomst lijkt verzekerd.
Share.

About Author

Paul Catteeuw (1956) bekijkt voetbal vanuit de tribune achter het doel. Hij houdt zo de vinger aan de pols voor wat naast de zijlijn gebeurt en probeert om er dwars doorheen te kijken. Soms vol nostalgie, soms vol verwondering, maar meestal met een vleugje ironie.

Leave A Reply