donderdag, september 29

14. Offside & onside – 10 september 2022

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Offside

  • Het is vreemd dat sommige journalisten meer bezig zijn met het Europees coëfficiënt, dan met de ambities van de ploegen zelf. Ploegen spelen in de eerste plaats voor zichzelf en pas dan voor die ranking op de Europese lijst.
  • We kunnen eindelijk met de vaste lijst van spelers verder, maar tegelijkertijd was het toch weer erg om vast te stellen hoe deze mensenhandel niets meer is dan een spelletje van winstbejag dat weinig met voetbal, maar alles met opportunisme heeft te maken. De transfersoap van Michy Batshuayi is hiervan een stuitend voorbeeld.

Onside

  • Eindelijk nog eens een goede avond voor onze ploegen in Europa. Ook al was het niet altijd met goed voetbal. In ieder geval, het woordje haalbaar was weer niet van de lucht.
  • De grote besparingen voor de KBVB zijn echt meegenomen. Roberto Martinez moet nauwelijks nog reizen, nu heel wat van zijn gouwe ouwe en getrouwe spelers van de nationale ploeg in België spelen.
Share.

About Author

Paul Catteeuw (1956) bekijkt voetbal vanuit de tribune achter het doel. Hij houdt zo de vinger aan de pols voor wat naast de zijlijn gebeurt en probeert om er dwars doorheen te kijken. Soms vol nostalgie, soms vol verwondering, maar meestal met een vleugje ironie.

Leave A Reply