donderdag, september 29

13. Offside & onside – 2 september 2022

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Offside

  • Hou toch op met transfers tot einde augustus en dan volgens land telkens op een andere dag. Einde transferperiode op 1 juli en daarmee basta. Hoe moeilijk kan dat nu zijn?
  • Spelers en trainers mogen ongeveer alles over scheidsrechters zeggen. Omgekeerd ligt dat een stuk moeilijker. Als iedereen nu eens gewoon naar zichzelf zou kijken.

Onside

  • Lorin Parys wil in gesprek gaan met de supporters over de kalenderaanmaak. Hopelijk hoeven supporters op zondagavond om 11 uur niet meer 250 km te rijden van de Kehrweg in Eupen naar de Oostendse dijk. Of omgekeerd.
  • Bij Southampton loopt er blijkbaar een nieuwe Belgische 18-jarige parel op de Engelse voetbalvelden. Goed nieuws dus. Alleen jammer dat Martinez hem niet zal opstellen wegens te jong, te van alles, …, net zoals hij bij ongeveer alle jonge spelers doet.
  • Eindelijk kunnen we de ploegsamenstelling van buiten leren nu de transferperiode voorbij is. Allez, tenminste toch tot ergens in de winter.

Share.

About Author

Paul Catteeuw (1956) bekijkt voetbal vanuit de tribune achter het doel. Hij houdt zo de vinger aan de pols voor wat naast de zijlijn gebeurt en probeert om er dwars doorheen te kijken. Soms vol nostalgie, soms vol verwondering, maar meestal met een vleugje ironie.

Leave A Reply