HISTORISCHE NAAMSWIJZIGING K.LYRA-LIERSE SK INGEDIEND BIJ KBVB

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deel dit artikel:
Historische naamswijziging K. Lyra-Lierse S.K. ingediend bij KBVB
Nadat woensdagavond de Bijzondere Algemene Vergadering van K. Lyra TSV (stamnummer 52) de naamswijziging naar K. Lyra-Lierse S.K. goedgekeurde, zetten we vanavond de logische volgende stap: het indienen ervan bij de KBVB, in toepassing van artikel B303.1.13 van het Bondsreglement.
Hiermee schrijven we geschiedenis in het voetbal in Lier. Twee traditieclubs worden zo samen één toekomst.
Voorzitter Yves De Vil: “We willen het Lierse voetbal vooruit helpen”
Voorzitter Yves De Vil van K. Lyra-Lierse S.K. licht het uitbreidingsverhaal tussen beide traditieclubs nog even kort toe:
“Zowel de mensen van Lyra als die van Lierse voor Altijd, hebben maar één bedoeling: het Lierse voetbal vooruit helpen door heel veel jonge mensen te laten voetballen en nog meer mensen plezier te bezorgen op de tribunes. Lier en zijn regio verdient gewoon een goede stabiele club met landelijke naam en faam. Sportief willen we ons ook manifesteren. Het volgende seizoen zal onze club aantreden in de Derde Klasse Amateur, waarin we de uitdrukkelijke ambitie tonen om opnieuw voor promotie te gaan.“
Een stadion voor onze club hebben we sowieso; we kunnen terecht in Berlaar. Uiteraard ijveren we ervoor om terug naar Lier te keren, maar het Herman Vanderpoortenstadion is een complex dossier met meerdere eigenaars. Wordt vervolgd dus.
De voorbije maand hebben we naast de administratieve plichtplegingen in diverse werkgroepen hard gewerkt om onze club competitieklaar te krijgen. Vanaf vandaag gaan we ons ook focussen op een aantal praktische zaken: abonnementencampagne, logo, merchandising, business club …
Volg het verdere nieuws over onze club op onze Facebookpagina K. Lyra-Lierse S.K..
Share.

About Author

Leave A Reply