vrijdag, april 19

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Willem van Hanegem noemde Antonio Mateu Lahoz ‘een gek met een fluit in zijn mond’. De Spaanse arbiter eiste een negatieve hoofdrol op tijdens het WK-duel van het Nederlands elftal met Argentinië. Hoe is het mogelijk dat deze leidsman de wedstrijd zo gierend uit de klauwen liet lopen? Maar liefst 19 gele kaarten en 1 rode prent had Antonio nodig.

Was het daar de wedstrijd naar? Nee absoluut niet maar de man in black zei achteraf dat hij nog nooit een wedstrijd had geleid waarin de spelers hem niet hielpen. ¿Perdóneme?

GOOD NEWS

Het sprookje van Marokko bracht het team in de halve finale van dit WK. De Leeuwen van de Atlas voetballen met passie en teamgeest. Dat is mooi maar het werd nog mooier! Marokko speler Sofiane Boufal en zijn moeder veroverden de harten van velen door na de zege op Portugal een feestdansje op het veld te maken. Was het een Taskiwin?

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply