vrijdag, juli 19

Goed en slecht nieuws van de Pingelieer

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Normaal gesproken doet Arsène Wenger zijn bijnaam LProfesseur eer aan. Op en top een gentleman en welbespraakt. Nu werkt de brave borst voor de FIFA en gaat het wel eens mis… Wenger, Chief of Global Football Development sprak op een FIFA-meeting. Landen die zich puur en alleen bezig hielden met presteren op het WK kwamen beter voor de dag dan landen die politieke statements hebben geuit zoals België en Duitsland.

Precies die uitspraak van Arsènicum is vergif. Een Professeur onwaardig. Ach, hij moet zichzelf noch verder ontwikkelen denk ik dan maar…

GOOD NEWS

Thibaut Courtois was ontgoocheld toen niet hij de Gouden Bal won maar Karim Benzema. De Lev Jasjin Trofee zag hij als een troostprijs. En nu werd België ook nog een keer vroegtijdig uitgeschakeld op het WK. Hij vindt niet dat hij deel heeft uitgemaakt van een gouden generatie. Zonder prijzen mag dit België zich zo niet noemen, vindt de dertigjarige doelman. Dat is een moedige mening maar niet terecht. De Rode Duivels hebben ons jarenlang vermaakt en stonden lang nummer 1 op de FIFA wereldranglijst!

Thibaut, je hoeft niet altijd goud te winnen om als winnaar gezien te worden…

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply