woensdag, juni 19

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Dat Vitesse degradeerde is “eigen schuld, dikke bult.” Dat Zeearend Hertog en diens baasje Gerard van den Brink niet meer echt welkom zijn bij de club is de vogel over het net laten vliegen. “Deze week kreeg ik te horen dat er eigenlijk geen ruimte was voor Hertog. Ja, alleen een half uur van tevoren voor lege tribunes. Maar daar heb ik hem niet voor opgeleid. Het mag de laatste wedstrijd van Vitesse zijn, maar mij zullen ze er niet meer zien” aldus Gerard. En dan komen The Eagles nog the long goodbye final tour in het Gelredome spelen. Vitesse, certain kind of fool.

GOOD NEWS

Jürgen Klopp stopt bij Liverpool. The normal one bracht het plezier terug op Anfield en wist de harten van spelers, supporters en bobo’s te winnen. Een wel heel bijzonder cadeau dat hij ontving was een muziekdoosje met het lied I feel fine van The Beatles. Deze melodie werd op Anfield jarenlang gebruikt om Klopp mee toe te zingen.

“I’m so glad, that Jürgen is a Red, I’m so glad, he delivered. Jurgen said to me, you know, we’ll win the Premier League, you know. He said so, I’m in love with him and I feel fine.”

Die Premier League won hij met Liverpool in 2020 en daarnaast nog een zwikje prijzen waaronder de Champions League en het WK voor clubs.

Inderdaad een normale man hè José…

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply