maandag, april 22

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

En voor de verandering is de FIFA weer eens aan de beurt… Als het over mensenrechten gaat, is er nog wel een weg te gaan. En dus komt er bij de FIFA een mensenrechtencommissie. Een goed én broodnodig initiatief. Echter de door de UEFA publiekelijk naar voren geschoven kandidaten, werden “aan de kant geschoven”. Via een wederom niet-transparante procedure werd een Zwitsers vriendje van Infantino (Dominique Blanc) in de commissie geïnstalleerd. Nederland (met als gepasseerde kandidaat Gijs de Jong) ondersteunt de benoeming van Blanc. Slaap verder schaapjes…

GOOD NEWS

USV Hercules zorgde voor een daverende (nou ja) stunt door Ajax uit het KNVB-bekertoernooi te knikkeren! De Utrechtenaren (3e divisie) wonnen in De Galgenwaard verdiend met 3-2 van de recordkampioen. Het was de eerste bekernederlaag van Ajax tegen amateurs ooit. Hercules, Griekse God van kracht en heldendom, versloeg de armetierige Griekse “held” Ajax.

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply