zondag, mei 26

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Phillip Cocu, kind van de club Vitesse, voelde zich verplicht om ontslag te nemen. Terecht (?) want de club staat momenteel laatste in de Eredivisie. Maar wat schiet Vitesse, met haar falend beleid, daarmee op? Het sierde Phillip dat hij (tegen beter weten in?) de club probeerde overeind te houden. Nu is hij op, weet het ook even niet meer en dat is triest. Voor de trainer Cocu, voor de mens Phillip en voor de onbevangen speler die hij ooit was. Cocu, bedrogen door zijn liefde Vitesse …

GOOD NEWS

Sensatie in Spanje waar Girona aan kop gaat in La Liga. Komt dat door Daley Blind of zijn er andere zaken aan de hand? In Spanje wordt Girona al vergeleken met Leicester City, dat in het seizoen 2015/2016 de landstitel veroverde in Engeland. En dan is de link snel gelegd: Girona is in handen van de City Football Group, die ook Manchester City in handen heeft. Money rules. Ze gaan ver komen in de Primera Division!

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply