donderdag, februari 29

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Ieder heeft wel eens een offday, zeker als je in Engeland woont. De buschauffeur die ArsenalOnder-18 naar Brighton & Hove Albion Onder-18 moest brengen, raakte het spoor bijster… De bestuurder nam op de M25 een verkeerde afslag en had dat uiteindelijk (veel) te laat door. Consequentie van dat alles was dat de wedstrijd werd afgeblazen. Nu was het natuurlijk ook lastig om op tijd in zowel Brighton als Hove Albion te zijn. Volgende keer dan toch maar Google Maps aanzetten?

GOOD NEWS

Hij is Ambassadeur van RIOS en levert al jarenlang fantastisch werk. Wij hebben de eer dat we de strips van Toon van Driel mogen gebruiken in de Pingelieër. Toon maakt al vijf decennia lang de strip FC Knudde, over de komische avonturen van een stuntelend voetbalteam. De uitroep “Tikkie terug”, waarmee FC Knuddes laatste man Jaap zijn keeper Dirk voortdurend in de problemen brengt, is inmiddels nationale cult geworden. En nu is Toon (78) benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Wat mij betreft helemaal terecht en van harte proficiat Toon!

Drie RIOS-Ambassadeurs: Toon van Driel, Sef Vergoossen, Willem Vissers. Drie fenomenen in hun vakgebied en (gelukkig) alledrie gelauwerd voor al hun verdiensten. En weet je wat het mooiste is: gewone mensen gebleven!

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply