zaterdag, april 13

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Ze speelden maar liefst 23 jaar in de Eredivisie. En geloof het of niet: vanuit een Groene Kathedraal. Had FC Groningen maar beter gevoetbald in plaats van gebeden… “Wij hebben de essentieelste dingen verkeerd gedaan”, zei algemeen directeur Gudde zondag na de degradatie. “De teamsamenstelling bijvoorbeeld. Dan kijk je niet alleen naar leeftijd enervaring, maar ook gewoon naar kwaliteit.”

Iets van boetekleed, berouw komt na de zonde, biecht? Ik zou Alex Pastoor aantrekken als trainer; dan komt alles goed!

GOOD NEWS

FC Antwerp doet het goed in België. Ze wonnen de Croky Cup finale en zijn daarmee bekerwinnaar. En door een overwinning tegen Racing Genk, namen ze ook een voorschot op het kampioenschap!

Dat is niet in het minst de verdienste van Mark van Bommel. Als beginnend coach maakte hij de nodige fouten bij o.a. PSV en Wolfsburg. Daar heeft hij van geleerd en, in combinatie met zijn bevlogenheid, maakt dat hem tot een potentiële toptrainer. Een heer van stand in wording: Mark B. Bommel.

 

 

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply