dinsdag, februari 7

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Orkun Kökçü wilde afgelopen weekend geen OneLove aanvoerdersband dragen en prompt kwam kritiek. Commentator Emile Schelvis (over neutraal gesproken) sprak zich nogal fel uit. “Hij stelt daarmee het aanvoerderschap van Feyenoord op de tocht”, zo begint Schelvis. “Sterker nog, ik vind dat hij geen aanvoerder van Feyenoord kan zijn als hij niet mee doet aan dit soort acties. Het zijn de waarden waar wij als Westerse samenleving voor staan.”

Nou Emile, er zijn meer samenlevingen dan de Westerse en het getuigt van moed dat Orkun voor zijn mening uitkomt. Volgende keer niet zo Felvis…

GOOD NEWS

Eigenlijk is het vermakelijk nieuws: goals die te groot zijn. In Engeland waren de doelen van Hull City iets oversized. Dus werden de palen opgemeten en vervolgens op maat gezaagd. Na een oponthoud van 20 minuten kon thuisploeg Sul City dan eindelijk beginnen aan de wedstrijd tegen Birmingham City.

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply