woensdag, juni 19

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Een van de bijnamen van FC Volendam is ‘De heen en weer’ en dat krijg je ook van al dat gekronkel als een paling… Nu is er een ‘dank je De Koekkoek commissaris’ die de komst van Keje Molenaar (beoogd vicevoorzitter) blokkeerde. Hij zou niet integer zijn… Dat liet de advocaat niet op zich zitten en hij diende een aanklacht wegens smaad in. De club wordt er niet beter van en het eigen nest wordt alleen maar bevuild. Om met Sierd de Vos te spreken:“Koek(k)oek”.

GOOD NEWS

Erik ten Hag komt uit Haaksbergen en dat hoor je (gelukkig maar). Er wordt nogal eens besmuikt gelachen over zijn accent en taalgebruik. Stoïcijns als Erik is, trekt hij zich daar weinig tot niets van aan. Manchester United herkende na Bayern München en Ajax) zijn vakmanschap. Ten Hag had solist Ronaldo niet meer nodig, haalde harde werker Wout binnen, smeedde een team en won afgelopen weekend de League Cup. And that is just the beginning …

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply