donderdag, mei 23

Goed en slecht nieuws- Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Serdar Gözübüyük weigerde elk commentaar na de late overwinning van PSV op RKC Waalwijk. De scheidsrechter vertolkte een hoofdrol door de thuisploeg in de extra speeltijd een discutabele penalty toe te kennen. Dat deed denken aan vorig seizoen, toen Gözübüyük na een twijfelachtige penalty voor Feyenoord tegen PSV eveneens weigerde om een toelichting te geven. Bijzonder lüllig Serdar!

GOOD NEWS

Kent u Arnd Zeigler, stadionspeaker van Werder Bremen? Waarschijnlijk (nog) niet…. Onlangs reikte de DFB (Duitse voetbalbond) de Fair Play Award aan hem uit. Zijn Werder Bremen speelde vorig seizoen in de 2. Bundesliga en trof rivaal Hamburger SV. In de Nordderbywerd de sfeer grimmig toen de scheidsrechter de gelijkmakende 1 – 1 van Werder afkeurde. Marvin Ducksch schoot raak uit een vrije trap, maar kon dat doen door duw- en trekwerk van teamgenoot Mitchell Weiser in de muur van HSV.

Fans in het stadion waren behoorlijk boos dat dit belangrijke doelpunt werd afgekeurd. Zeigler nam het heft in eigen hand en legde aan zijn aanhang uit dat het doelpunt terecht was afgekeurd, wegens een regelwijziging. Zo kan het dus ook: met recht een Bremer stadsomroeper!

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply