maandag, mei 20

Goed en slecht nieuws

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Viervoudig wereldkampioen, tweevoudig (en huidig) Europees kampioen: de Azzurri. Dit fantastische nationaal team van Italië gaat voor de 2e keer op rij niet naar het WK. In de play-off tegen voetbaldwerg Noord-Macedonië ging het mis: 0 – 1. Gefrustreerd lieten de heren het kleedlokaal in Palermo achter als een zwijnenstal. Mille grazie en arriverderci Squadra Azzurra.

GOOD NEWS

Geld, geld, geld. Veel draait erom maar niet bij de supporters van NAC. De club maakte bekend dat het een akkoord heeft bereikt met de City Football Group, waardoor een

overname door het consortium dreigt. Echter niet als het aan de fans ligt. Nadat een aantal supportersverenigingen van NAC al een gezamenlijk statement had uitgebracht, reisden de Breda Loco’s af naar Manchester, Troyes en Lommel. Zij hingen spandoeken op bij de stadions en kwamen op hun Facebookpagina met een statement:

“Wij willen geen handelshuis worden voor een sjeik en zijn City Group. Dit gaat tegen alles in waar wij als NAC-supporters voor staan en zal afbreuk doen aan de identiteit van de club.”

Wie is er nou loco?

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply