maandag, mei 20

Goed en slecht nieuws

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Als assistent-trainer van het Nederlands elftal hoor je van onberispelijk gedrag te zijn. En als trainer van Kasteelclub Sparta natuurlijk ook. Henk Fräser vergat dat kennelijk. Hij gaf doelman Maduka Okoye een seintje om een blessure voor te wenden in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat gaf Fräser de gelegenheid om zijn team bij elkaar te roepen en instructies te geven.

Henk, we hebben contact gehad met Louis van Gaal. Je krijgt een cursus Het Totale Mens principe aangeboden van je baas. En dan is het fifty – fifty of je zakt of slaagt…

GOOD NEWS

Hij was een ideale adjudant bij Real Madrid toen CR7 daar nog voetbalde. Nu, op 34-jarige leeftijd is hij verlost en speelt hij als nooit te voren. Karim Benzema (KB9) is de onbetwiste leider van de Koninklijke. Sinds afgelopen weekend is hij Frans topscorer aller tijden met maar liefst 413 doelpunten. En dit seizoen heeft hij er ook al 32 in het mandje liggen.

Als Karim zo doorgaat is hij een reële kandidaat voor de Ballon d’Or. Allez, Karim!

 

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply