zondag, mei 26

Goed en slecht nieuws van de Pingelieër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BAD NEWS

Edwin van der Sar is een beetje de Willem Alexander van het voetbal: onhandig in doen en laten en geen spreker… De algemeen directeur van Ajax nam het woord om afscheid te nemen van doelman Maarten Stekelenburg en assistent-trainer Michael Reiziger, maar daar hadden de fans geen trek in. Zij houden Flappie verantwoordelijk voor de sportieve malaise en het gevoerde beleid. Hoe lang kan Van der Sar deze kritiek nog pareren? Om het met Co Adriaanse te zeggen: “Een goed paard is nog geen goede ruiter.”

BAD NEWS

Een beetje humor is altijd goed (zeker als die uit Engeland komt)! Sam Allardyce, manager van Leeds United, vond tijdens de wedstrijd tegen West Ham United een bankbiljet van vijf Pond. Met het briefje in zijn hand probeerde Big Sam de vierde official ‘om te kopen’, voordat hij het bedrag lachend in zijn eigen zak stopte. Zo’n man moet toch bondscoach worden…?

Share.

About Author

Wim Heythuysen is al 12 jaar uitgever van De Pingelieër, het Clubblad van Rios31, waar hij elke week een recensie plaatst en wat licht schijnt op de voetbalcompetitie.

Leave A Reply