vrijdag, januari 22

De Witte Duivel nog sterker in 2018

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Onze beste wensen voor 2018. Dat je leesplezier nog moge overtroffen worden door het voetbalgenot. De Witte Duivel wil alvast aan dat eerste bijdragen en breidt zijn aanbod verder uit. Wat te onthouden van het weekeinde? blijft een vaste waarde op maandag. Sinds vorige maand brengt onze gewaardeerde Nederlandse confrater Henk Mees wekelijks op dinsdag een verhaal met de kijk van boven de Moerdijk. Later deze maand start Raf Willems met een wekelijks column op vrijdag.
Het is de ambitie van De Witte Duivel om alle interessante teksten over voetbal ( en eventueel andere sporten) op één platform aan te bieden. Van nu af zullen we regelmatig studiewerk publiceren van medewerkers of studenten van de KU Leuven, de Universiteit Antwerpen en de VUB (IFBI).
Een website als deze onderhouden kost echter ook geld. Daarom vragen wij u supporter te worden van De Witte Duivel. Dat kan vanaf 19 euro per jaar en je krijgt alvast minstens een e-boek cadeau. Bovendien verloten we regelmatig gratis tickets voor wedstrijden van onder andere de Rode Duivels.

De Witte Duivels

Share.

About Author

François Colin (68) was achtereenvolgens rubriekleider voetbal en chef-sport van Het Nieuwsblad en senior writer van De Standaard. Sinds zijn pensioen in 2014 is hij columnist voor Sport/Voetbalmagazine. Hij bracht verslag uit van twee Olympische Spelen, tien EK's en negen WK's voetbal en was aanwezig bij ruim driehonderd interlands van de Rode Duivels. Hij is auteur of co-auteur van een vijftiental boeken over de mooiste sport op aarde.

Leave A Reply