vrijdag, april 19

De week van Manchester United op dewitteduivel.com

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Naar aanleiding van de dubbele confrontatie tussen Anderlecht en Manchester United in de kwartfinales van de Europaleague brengt dewitteduivel.com vanaf morgen tot en met de dag van de terugwedstrijd dagelijks een bijdrage over The Red Devils. Manchester United staat niet alleen synoniem voor macht en rijkdom. Geen enkele andere club straalt zoveel glorie, traditie en tragedie uit als de club van Old Trafford.

In het Manchester United dossier belicht Man United-watcher en fan François Colin de actuele situatie van de club en neemt hij ons mee naar zijn eerste ontmoeting met Alex Ferguson toen die nog geen ‘Sir’ was en met de legendarische Matt Busby. Stefan Van Loock leidt u rond door de catacomben en de geschiedenis van het Theatre of Dreams. En Raf Willems, ook al gebeten door de Man United microbe, schrijft op zijn onnavolgbare wijze een ode aan enkele helden van weleer.

 

Dossier Manchester United op DWD:

 

Woensdag 12/4                Helden: George Best – Raf Willems

Donderdag 13/4               actualiteitsanalyse –  François Colin

Vrijdag 14/4                    Old Trafford – Stefan Van Loock

Maandag 17/4                  Matt Busby meets François Colin

Dinsdag 18/4                    Alex Ferguson meets François Colin

Woensdag 19/4                Helden: Eric Cantona – Raf Willems

Donderdag 20/4               Sfeerbeeld vanuit Manchester – François Colin

Share.

About Author

Raf Willems (1960) noemt zichzelf voetbalschrijver met een boekenkast. Hij is uitgever en auteur van meer dan 40 boeken over ‘voetbal met een knipoog naar geschiedenis & samenleving’ en schreef voor het Nederlandse weekblad Voetbal International (1995-2000), de krant NRC Handelsblad (2001-2006) en de website Stichting meer dan Voetbal (2008-20014). Sinds 2014 Initiatiefnemer van voetbaldenktank & onlineplatform De Witte Duivel.

2 reacties

  1. Pingback: How to not kill yourself when bitcoin crashes

  2. Pingback: Why bitcoin crashing is much worse than 9/11

Leave A Reply