vrijdag, oktober 18

Een heel slecht rapport

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Als ik in de kranten iets lees, schrik ik vaak van wat er staat en dan onthoud ik dat. Dat gebeurde onder meer bij het lezen van dit vooruitzicht op het voorbije Europees Kampioenschap. Het is de Jef Voetbal en vijf anderen die vaak watchers zijn van een bepaalde ploeg, kortweg de basisploeg van de voetbaluitleg. Die geven na een match punten aan minstens 22 (!) spelers die op het terrein stonden en dat is een echt huzarenstuk. Of beter gezegd, dat is niet te doen. Wat brengen ze er hier van terecht ?
Zoals u kan lezen bij 1, 2 en 3 wordt een land genoemd. Bij 4 vraagt men een spelersnaam en 5 is het resultaat van de Rode Duivels. Zullen we de examens eens nakijken en beoordelen.
1 / Wie wordt Europees kampioen ?
resultaat : Spanje = 0 op 6
2/ Welk land gaat verrassen ?
resultaat : Zwitserland haalde de kwartfinale = 1 op 6
3/ Welk land gaat ontgoochelen ?
resultaat : Italië en België = 1 op 6
4/ Wie wordt topschutter ?
resultaat : Kane = 1 op 6
5/ Waar stranden de Rode Duivels ?
resultaat : 1/8 finale = 0 op 6
Als we vroeger, toen we jong waren, met zo een rapport naar huis moesten … ja, een ramp zeker ?
Conclusie : Het wordt tijd dat de schrijvende pers terug verslaggevers worden. Hun eigen mening hoeven de lezers niet te weten. Zeker als ze er zoals hier, ver naast zitten.
Share.

About Author

Eddy Vercammen heeft een ruime ervaring in het voetbal. Eddy was in het verleden werkzaam bij topclubs als Feyenoord en Racing Genk en mocht ook de Nederlandse voetbalbond tot zijn werkgevers rekenen. Zijn specialiteit ligt in het Belgische en Nederlandse voetbal, dat hij nog altijd tot diep in de kelderklassen volgt!

Leave A Reply